Hej, hå och hela köret.

Jag trivs i skolan, men jag hatar verkligen mitt schema. Helt värdelöst, som idag vi började klockan 8 med GeMu och min nästa lektion började 20 i tolv. Så ja, jag har två timmar hål, när resten i min klass har språk. Jag har massa långa konstiga hål som bara är onödiga. Gå och dra i skolan en hel dag är inte en av mina favorit sysslor.. I morgon börjar jag kvart över 8 och har då folkmusikensemble till kvart i tio. Sen är min dag slut, har inga fler lektioner. Visst kanske skönt ifall man hade bott i Visby, men om man bor ute på landet bland alla kossor då det inte går så jätte många bussar är det bara jobbigt. Menmen, jag och Elsa funderar på att försöka hitta ett boende i Visby, så att vi slipper gå upp så jäkla tidigt och komma hem så sent. Jag jag går upp klockan fem och kommer hem vid fem, det är helt sjukt. Tänk sen när man måste börja plugga på allvar, det kommer jag ju fasen inte orka. Jag vill bara äta och gå och sova när jag kommer hem. Aja jag söker efter en lösning på problemet.

nu ska jag leka lite med min ipod, vi är inte riktigt kompisar ännu...


Kräftskiva

Var på kräftskiva i väskinde igår, vid mammas kompis. Såklart glömde jag min väska där, med busskort, pengar och allt. Så idag helt oplanerat drar vi norrut, de e fint.


mhhhhh... kräftor snuskiga varelser

Nya block, nya vänner och ett grymt caféSlutade vid halv två idag, så jag, Malin och Fredrik gick till öster för jag behövde köpa ett ämnesblock och ett nothäfte. Sen anslöt sej Anna till oss och vi pilrade oss ner till café Amalia. Fredrik lämnade oss där för han skulle åka med bussen. Jag har aldrig varit på café Amalia förut men det var jättemysigt! Det fanns också en liten vintage affär i caféet, vilket inte gjorde saken sämre. Det är verkligen ett ställe jag ska besöka igen. Puss hej


Henke hängselbyxa

Jag hänger med min nye porlare Henke hängselbyxa, han är fett skön. Han följer mej i vått och tort, litar på mej och han tror på min framtid. EN riktig vän med andra ord.  


ESMK10

nu är jag inte längre moa hansson i 9:1a, nej jag är moa i esmk10, slå det ni

ni kan bara försöka men ni kommer inte att lyckas


Skola i morgon

Jag sitter just nu och lyssnar på en rätt kass låt, den heter mums filibabba. Fast man blir rätt hungrig när man lyssnar..

I dag så kapade jag håret en decimeter och kortade luggen lite, så nu känner jag mej rätt höst fräsch. Jag köpte ett par byxor och en tröja för en billig peng på veromoda, spännand, va? Vid fem så gick vi till Björkmans bilskola för att gå bilkusen man måste gå innan man får ut och röja i trafiken. Det gick bra och nu ska jag bara få mamma papper hemskickat som jag ska fylla i, sen jäklar får ni se upp ute på vägen.

I morgon så börjar jag gymnasiet, musik estet på elfrida. Jag är faktist inte ett dugg nervös om jag ska vara ärlig, men det kommer säkert i natt.. Ska upp med tuppen i morgon bitti, fy fan.

Nu ska jag gå och tvätta mina stinkande fötter sen ska jag röra mej mot sängen.Puss hej


Mycket, stort och ändå litet

Var vid Monika och Lage i går på grannfest, det var superkul. Det var en "knep och knåp" fest med temat decenium. Med massa roliga frågor och utmaningar. I mitt lag var det jag, Krister, Hadda, Linnea och Katrin. Vi hade alla rätt på frågorna men kom ändå näst sist.. Aja kul hada vi iallafall. Efter det så följde Jakob med mej sen sen sov vi här hemma.

I morgon ryker håret, iallafall delar av det. Det slitna, solblekta och sen blir luggen kortare och där har ni mej nya snygga Moa Hansson. Äeh fan jag är nsygg redan nu med det skadar ju aldrig att finslipa lite i kanterna. Sen så ska jag och Elsa med våra föräldrar gå handledarkursen för att vi sen ska få köra bil på vägen. Då jäklar.

Och på Tisdag börjar skolan, lite nervöst är det faktist. Hoppas att det finns någon vänlig själ i den nya klassen...

Puss hej


Btw, Avatar slutade bra, han fick en tjej. Det tyckte jag att han behövde

Avatar, den lille

Jag ock jakob knarkar avatar (inte dom stora blå, utan den lille dåren på nickelodien), är mitt uppe i upplösningen nu. Så jäkla spännande! Hur ska det sluta? kommer dom goda dö och dom onda erövrar hela världen? Skulle inte tro det va.


.

jag vet inte längre vem jag är, vem ska jag fråga? snälla gud svara mej

Ny duschad och inspirerad

Nu kör vi!


jävla rum helvete

Jag vill göra något nytt, få bort alla gamla prylar och göra så att rummet blir mer JAG. Man inte fan funkar det, jag orkar inte mer nu jävla skit helvetes rum. Ska ringa Simon och Tomas nu


HAHAHAHAHA, ett gott skratt förlänger livetfan

alla bara flyttar och håller på, fan fattar ni inte att jag kommer att sakna er?

Jobbe, naj nu ere semesta

Jag är hemma, jag är nästan pigg och jag är rätt mycket rikare än för en vecka sen. Som sagt jag har jobbat på medeltidsveckan med att sälja vofflor, ett riktigt slit jobb. Men det har varit riligt också, jag älskar Åsa och Lennart som vi jobbade för. Skönare människor får man leta efter. Jag och Elsa ska kanske åka och hälsa på dom i höst, det ser jag fram emot! Aja Elsa fick sin Erik tillslut (nästan iallafall), vi sålde en massa vofflor och vi bodde i Berits förråd. Med andra ord har vi haft det jätte roligt. Men jag har inte tagit några bilder, eller jo jaa har en bild på mej, Elsa och Erik men den ligger på mobilen och jga hittar inte sladden... Det får bli till en annan gång.

Puss hej

varför?

Varför kan inte allt bli som förut, varför är jag inte liten längre?
Varför måste man bli stor och ta beslut?
Varför går tiden så snabbt och varför måste man ta snsvar?

jag vill vara liten, liten, liten. jag saknar det desto mer jag tänker på det

om drygt en vecka börjar jag gymnasiet jag vågar inte tänka på det, när blev jag så stor? kan inte någon berätta det för mej. jag vill men samtidigt inte. jag är rädd för det nya och att det ska ersätta det gamla, det gamla som jag älskar så.

varför gråtar jag? det går över, det är bara en fas jag är innuti.

jag vill, jag vill men endå inte

Medeltidsveckan

I morgon ska jag och Elsa in till stan för att träffa Åsa och Lennart. Vi ska jobba på medeltidsveckan precis som två år tidigare. Vi flyttar in till Elsas faster och bor där hela jobbveckan, vi ska bo i hennes förråd. Det kommer bli så jäkla kul, men också väldigt jobbigt kan jag tänka mej. Vi ska jobba jätte pass, från tidigt på morgonen till sent på kvällen. Så det blir bogg ledigt en vecka. Hoppas att ni inte saknar mej allt för mycket.Puss hej 

JAG ÄLSKAR, ÄLSKAR, ÄLSKAR, ÄLSKAR DENNA DAG!!

Jag är så super duper glad så att det finns inte! Först så hade min älskade underbara morfar bestämt sej för att jag skulle få överta hans gamla kamerasamling och den är inte liten ska jag säga er. Sen så åkte jag till ingela för att klippa hennes gräs och tjäna lite pengar och när jag kom hem så låg det ett paket och väntade på mej. OCH GISSA VAD DET VAR? Nej det behöver ni inte för jag tänker säga det endå; min underbara fjällräven som jag köpte för några dagar sen! Den kom riktigt snabbt vilket jag är jätte glad över.


  

Puss hej


hej jag heter moa och jag älskar att klä ut mej

Jag hade så jäkla kul i gårkvälls, vi var ett gäng som bestämde oss för att köra lite running dinner (man äter förätt hos en, sen cyklar men till nästa och äter varmrätt där osv).  Vi skulle klä ut oss också och kvällens tema var 50-tal. Med mycket cola och underbar musik kunde kvällen inte blivit bättre. Jakob har en jätt eifn bild på hela "gänget" man jag har inte fått den av honom ännu, så den lär dyka upp här inom en snar framtid..

från vänster: Annika, Mossa, Mamma, Jag, Alva, Sara, Jakob, Pappa, Krister och Kent
syster hade tittat lite för mycket på greace, men snygg det var hon!coca cola var nog kvällens drog, vet int ehur många jag fick i mej..jag och min älskade jakobförätten åts vid familjen bofride och förätten var.....tadadadam, elvis macka = stekt macka med banan och jordnnöts smörsen bar det av till varmrätten vid familjen hanssonoch varmrätten var hamburgare!en del av "gänget"och efterätten åts vid smiss i gerumefterätten bestod av , milkshake, varm choklad och cupcakesjag var typ snygg, smink är kul stickiga koftor är lite mindre kulefter en härlig kväll somnade man gutt


puss hej


hej älskling, här är jag

a friend can kiss a friend good bye 
a bee can kiss the morning sky, 
a dog can kiss the green grass, 
but you my friend can kiss my ass
love u

snart, snart så är den min!
fingrarna viker pappers tranor, men i tanken där finns duJag har kommit på värsta fina idén, men det är en hemlis.
Sen så saknar jag någon så häääääääääääääääär mycket!

RSS 2.0