nyår i morgon

så snabbt det gått. hej då.

Jul tjohej

Så nu är julen snart över och jag lever fortfarande. Eller jag hade inte väntat mej någonting annat. Eller jo jag kanske skulle äta ihjäl mej. Jag fick iallafall en hel del mysiga och fina presenter. Jag fick bland annat en tekanna, en pasta vev, tusch pennor och ett nytt teckningsblock. Alltihopa fanns på min önskelista så besviken blev jag inte nej.

Julmat kan man ju bli lite trött på.. det blir jag iallafall. Så nu har jag stått och gjort min egen pasta som jag alva och pappa ska njuta av ikväll. Det är nästan så att jag ska lägga musiken på hyllan och bli kock istället, så bra som jag är..

Jag trodde aldrig att jag skulle erkänna men jag har kommit fram till att julen är helt okej, om man får göra lite som man vill.

Jul juuul strålande jul!

Nu är det snart jul och jag bara sprudlar av glädje. Den här julen kommer att bli så jäkla underbar, jag hoppas på mycket tomtar, mycket paket och mycket julmat. Sen min släkt också, världens lättsammaste, trevligaste, roligaste och mest underbara släkt man kan tänka sej.

Ja tänk om det ändå vore så. Men tyrärr, så är inte fallet. Jag hatar jul, jag hatar tomtar, jag hatar snö och i stort sett det mesta som har med jul att göra. Så nu ska jag bara föröka överleva. Men till min räddning flyr jag till stockholm på måndag.

Bloppis


Här är en smygtitt på min och alvas blogg, en bloppis blogg. Vi är inte riktigt klara ännu, men jäklar så bra det kommer bli!

I fredags..

Jag och Nora var och kollade in lucia tåget och julkonserten på högbyskolan. Det kändes lite konstigt att sitta i publiken och inte stå på scenen...


Det blev en liten loppisrunda idag


.


Min melodicaIdag är jag en väldigt glad tjej. För idag har jag fått min melodica! Den är min, min, min bara min. En äka vintage, från 70-talet. Jag fick den i "julklapp", mamma ville egentligen slå in den och sen att jag får öppna den på julafton. Men aldrig i livet. Den ska sova i min säng och ingen annan stans.

Även om hjärtat hamnat felÄven om hjärtat hamnat fel och du har tappat bort dej själv, så måste du tro.
Tro på dej själv, älska dej själv.
Först när du älskar dej själv kan du älska andra.

Pappa till våran katt:

"Du har vinter-kisse päls du! Man skulle ju nästan skicka dej till nordpolen."


Himmelsk sken

Jag sett dom ofta här
och undrat vad det är
för speciellt med kärleken
Dom har jag sett haft ljus omkring sig
det strålat som ett himmelskt sken

Och jag har önskat då
att jag fick känna så
och drabbas av förälskelse
men ingen som ser ut som jag gör
kan träffas av nåt himmelskt sken

Plötsligt har en ängel lett ömt mot mig
och kysst min kind men utan att bli rädd
en känsla närmar sig, bryr hon sig om just mig?
när mina klockor hörs igen
Mitt mörka torn, ja, minsta sten
blir ljust utav ett himmelskt sken

RSS 2.0