Ge mej sommar
Jag vill ha sommar! Jag orkar inte med all denna snö och kyla, mörkret är inte heller en så god vän till mej. Det är mörkt när jag åker hemifrån på morgonen och det är mörkt när jag kommer hem på kvällen. Den här årstiden suger verkligen. Sen är det värsta hysterin om anvent, lucia, jul och julklappar. Jag har inte ens börjat fundera julklappar ännu.

Jag tittade just på bilder ifrån i sommras när jag var med Fanny och Matilda i Åhus. Jag fick värsta sommar vibbarna, jag saknar det så grymt mycket! Vi hade så grymt jäkla kul. Jag vill ha sommar! Tänk att gå barfota i strandkanten och känna det kvällsljumna vattnet mot fötterna. Eller att känna hur solen bränner mot dom redan solbrända axlarna.

Jävla vinter

Thomas, du är fin

"Jag plockar inte svampar så ofta, för dom är ju som en blandning av en växt och ett djur. och jag är ju vegetarian."

Yttrat av Thomas Di LevaFina dårar, älskade dårar. Del 1

2009


Med detta inlägg säger jag godnatt

Nu känner jag hur kreaktiviteten sakta men säkert börjar välla fram. Lagom till man ska gå och lägga sej. Visst är det typiskt. Om det inte hade varit skola i morgon så skulle jag lätt kunnat vara uppe några timmar till! Men fan heller, här ska man upp tidigt som snor för att gå två lektioner i skolan och sen sluta klockan fem i elva (eller fem i tolv? nej tror det är fem i elva. jag är inte riktigt säker, men nästan. nej eller jo).

Aja jag måste iallafall införskaffa ett nytt ritblock, har jag konstaterat och några nya tusch pennor skulle inte vara helt fel. Men nu är det ju snart julafton också, så då kan man ju önska sej en massa såna därt småkrafs.

Peace, puss&kram, over and out, hej då eller vad du nu behagar att säga.


Nytt
Var en sväng på expert idag och till min stora lycka så hade dom utförsäljning av skivor, bara 25 kr styck kostade dom. Det var rätt urplockat men endel godingar (godingar, vilket fult ord!) fanns det allt. Jag köpte En skiva med fina Mika, albumet heter "The boy who knew too much" och sen en skiva med Maia Hirasawa, albumet heter "Gbg vs Sthlm". Så nu ska det lyssnas massa fim musik hela kvällen!

Btw, min pappa är fin. Just nu svär han för sej själv samtidigt som han rensar avloppet, han andvänder fina ord som fitta mm

Fini dag

 

 

Dagen har varit riktigt händelserik, men jag förstår mej fortfarande inte på estetiska orienteringen. Det är bara hur jäkla flummigt som helst och jag förstår inte riktigt poängen med det om jag ska vara ärlig. Men det kanske jag kommer på med tiden..

Sen blev det några fina timmar spenderade på Hedbergs med fina människor! Hittade btw Hedbergs hemsida här har ni den. Annars har det inte hänt särskilt mycket.

Dagarna går för jävla fort, det har snart gått en hel termin, HELT SANSLÖST. Jag förstår inte vart tiden tar vägen? Vi gör inte så mycket i skolan och jag har väldigt mycket hålor, så det kan bero på det. Sen när vi har lektioner så är dom oftast roliga och min klass är helmysig. Tiden går ju fort när man har roligt, skumt men sant.

 

 


Inspiration

Jag samlar ständigt ny inspiration till mitt kreaktiva skapande och på datorn så finns det en mapp som heter just "inspiration". Så jag tänkte visa er det nyaste tillagda i den mappen. Sen får man väl hoppas att bilderna får det att börja klia i era fingrar och behaga era sinnen.Just nu strömmar detta ut ur mina högtalare....och det kan den få fortsätta att göra

Harry P


(Fint att jag har en bild på Ron när rubriken är 'Harry P')

Vet ni vad, vet ni vad jag gjorde igår? Jag såg på Harry potter och dödsrelikerna del 1, det är nästan så att man dör lite! Jag delade denna upplevelse tillsammans med Jakob. Visst Alva, Sara, mamma och Krister var också med, men dom räknas ju bara lite halvt. Jag träffade även Josefine, Sara J, Anton, Benjamin, Hanna, Josefine W, Kristoffer och ja, jag kan fortsätta en stund till men det är jag aningen för lat för.

Det satt ett helt hysteriskt "vi-prisar-harry-potter-och-alla-hans-vänner-högre-än-livet"- gäng snätt bakom mej och Jakob. En tjej var utklädd till harry och hade ett ärr i pannan.. och kanske tio minuter in i filemen så bryter hon ihop och börjar störtlipa och upprepar meningarna "nej det får inte va så där, nej NEJ NEJ!!, Varför händer det!" En smula störande.

Förövrigt var filmen jätte bra! Ron var lika jävla snygg som vanligt, jag dog lite jätte mycket, han är så söt och underbar och bäst! Slutet var så über fint, synd bara att "vi-prisar-harry-potter-och-alla-hans-vänner-högre-än-livet"- gänget bölade sönder den sista kvarten. Menmen, måste se den igen och gråta lite i min ensamhet. Eller kanske ha ett HP-maraton när den kommit ut på dvd. ÅHÅ det kommer bli fint. Så alla mina Harry Potter vänner ni är hjärtligt välkomna!!


Magisk

Gospel helgen var magisk, helt underbar. Mina ord räcker inte till stt beskriva den, inte ens halv vägs. Men tack Adan och tack Ante, ni är bäst! Som sagt, helgen går inte att beskriva i ord, den måste upplevas. Så följ med nästa år på en riktig upplevelse.

En låt som gjorde väldigt stort intryck på mej var "Before the sea" med gruppen safari. Texten handlar om att gud aldrig vänder dej ryggen, gud finns där för dej bara du är villig att släppa in honom i ditt liv. Jag tycker det är en låt ni alla ska höra. Låten finns på spotify så det är bara att lyssna, och lyssna lite extra på texten.


GospelOm lite knappt två timmar smäller det! Då jäklar ska det gosplas loss på snäckan. En av årets stora höldpungter: gospelhelg med Adan Brown på snäckan. Åhå gospel är något av det vackraste som finns, det är sån känsla, sån energi och sån gemenskap. Så nu taggar jag som fan, jag borde egentligen packa. Men jag äter ris istället. Vi hörs på söndag!

Jag dör lite

JAKOB ÄR VÄRLDENS BÄSTA, SÅ SUPER DUPER ÜBER BÄST! Den 17:de ska vi och se premiären av Harry Potter och dödsrelikerna! Det är nästan för jäkla bra för att vara sant. Jag älskar, älskar ÄLSKAR Harry Potter! Sen är det inte helt fel att få se Rupert Grint på duken heller... Jag ska gifta mej med honom om Tomas di leva tackar nej. Så det så

 


Den senaste tiden så har jag....

...haft haloween mys med dårarna

...haft en lyckad myskväll med filmstudion

...spenderat en dag med en fin nora

Hej Söderhamn!

Som jag nämt tidigare så var jag och Hanna i Söderhamn på skräckfilmsfestival på höstlovet. Hanna sprang även runt med en filmkamera, så igår satte vi oss och klippte ihop en liten film. Eller liten och liten den är ca 10 minuter. Här har ni resultatet:


Bloggtorka

Ja här vart det bloggtorka så att det dånar om det. Har lite bilder jag ska lägga upp, men har bilderna på kameran som ligger ute i mitt rum och jag orkar inte riktigt hämta den just nu. Jag vill inte riktigt lova att jag ska lägga upp några bilder, för då blir det aldrig så. Så jag lovar ingenting!

btw Robert Gustafsson (så heter han väl? jag har total blackout just nu) dricker festis till frukost, han tycker att det är det samma som juice. Det var även lite pinsamt att jag fick googla hur juice stavades och jag tycker fortfarande att det ser lite fult ut, aja.


RSS 2.0