Harry P


(Fint att jag har en bild på Ron när rubriken är 'Harry P')

Vet ni vad, vet ni vad jag gjorde igår? Jag såg på Harry potter och dödsrelikerna del 1, det är nästan så att man dör lite! Jag delade denna upplevelse tillsammans med Jakob. Visst Alva, Sara, mamma och Krister var också med, men dom räknas ju bara lite halvt. Jag träffade även Josefine, Sara J, Anton, Benjamin, Hanna, Josefine W, Kristoffer och ja, jag kan fortsätta en stund till men det är jag aningen för lat för.

Det satt ett helt hysteriskt "vi-prisar-harry-potter-och-alla-hans-vänner-högre-än-livet"- gäng snätt bakom mej och Jakob. En tjej var utklädd till harry och hade ett ärr i pannan.. och kanske tio minuter in i filemen så bryter hon ihop och börjar störtlipa och upprepar meningarna "nej det får inte va så där, nej NEJ NEJ!!, Varför händer det!" En smula störande.

Förövrigt var filmen jätte bra! Ron var lika jävla snygg som vanligt, jag dog lite jätte mycket, han är så söt och underbar och bäst! Slutet var så über fint, synd bara att "vi-prisar-harry-potter-och-alla-hans-vänner-högre-än-livet"- gänget bölade sönder den sista kvarten. Menmen, måste se den igen och gråta lite i min ensamhet. Eller kanske ha ett HP-maraton när den kommit ut på dvd. ÅHÅ det kommer bli fint. Så alla mina Harry Potter vänner ni är hjärtligt välkomna!!


Kommentarer
Postat av: Jakob!

vi-prisar-harry-potter-och-alla-hans-vänner-högre-än-livet! Haha Moa du är för smart ibland alltså. Åhh maraton med bara Harry Potter! Finns det något bättre maraton?! :D

2010-11-18 @ 21:40:28
URL: http://thiswasfun.blogg.se/
Postat av: Mimmie

2010-11-19 @ 06:24:39
URL: http://littleescape.blogg.se/
Postat av: Mimmie

hha, oj! Råkade skicka ett innan oxå;) Jaja!

Gud, vilken tur att filmen var bra! Jag har ganska höga förväntningar på den, eftersom den är delad i två borde dom flesta sakerna i boken va med i filmen oxå, eller?? :D

Kram

2010-11-19 @ 06:25:59
URL: http://littleescape.blogg.se/
Postat av: Linn

Då vill jag komma :D

2010-11-19 @ 17:56:08
URL: http://martells.blogg.se/
Postat av: JENNY

sv: yes box :)

2010-11-19 @ 19:46:45
URL: http://piiigeliiin.blogg.se/
Postat av: eemmapeemma

haha, galen tjej som satt bakom er!

2010-11-20 @ 18:04:11
URL: http://emshiie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0