Fönster, storbritannien och film

Pappa Hansson och hans fönster: "men jag kanske ska göra ett sånt där L fönster, eller nej nu kom jag på det perfekta, ett snett fönster det är min specialité (men gud stavas specialite verkligen så? jag sökte på goole men jag fick fram något kebab-hak, så jag gav upp), jag ska nog bli fönster estet!"

Jag sitter just precis just nu och tittar på något fint renovera hus program på 8:an, tror det är ifrån england, eller någon stans i storbritannien i alla fall. Jag har tänkt på en grej, eller jag har snarare kommit på en grej, dom sänder jätte många programm på 8:an som är producerade i storbritannien. Så jäkla fint att lyssna på, det spelar egentligen ingen roll vad det handlar om. Man kan knäppa på och bara ha det i bakgrunden och lyssna lite, finfint.

På tal om annat så ska jag mamma och Elsa på bio ikväll. Hemse filmstudio kör igång för terminen och dom rivstartar med "Young Victoria", riktigt bra film! Såg den på filmvisningarna i sthlm i början på juni, minns ni? Om ni glömt så här har ni två inlägg här och här. Så ikväll blir en film kväll! okej jag har filmkväll nästan varje kväll. puss på film och puss på victorias pojke albert!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0