Livrädd

Jakob somnade rätt snabbt i går kvälls. Jag låg vaken ett tag efter som att jag har lite svårare att somna. Efter en stund så hörde jag någon prata utanför fönstret. Jag knuffade till Jakob och sa att det var någon som pratade utanför. Han sa att det säkert var hans föräldrar som kommit hem. Sen blev det tyst och Jakob somnade om. Men efter kanske tio minuter hörde jag någon prata igen. Jag puffade till Jakob igen och sa att det var någon som pratade utenför (det var inga små viskningar nej) och vat var inte hans föräldrar. Det lät som två killar/män. Jakob tittade ut genom fönstret och då ser han två killar som precis går förbi, i hans trädgård. Imga små killar var det dom kan ha varit som vi eller något år äldre. Vi kände inte igen rösterna. Jag ska säga er att ute på landet är det inte så vanligt at några helt okända killar bara traskar omkring i trädgården. Jakob ser dom gå mot dörren. Men dom vänder ganska snart och springer mot bortre delen av trädgården. Jakob ringde sin pappa och bad han komma hem. Hans pappa sa till oss att gå och låsa dörren och sen vänta tills han kom hem. När Jakobs pappa kom hem gick han ut i trädgården och kollade om det fanns någon där. Sen cyklade han en bit för att kolla ifall han kanske mötte dom på vägen. Men han varken såg eller hörde något konstigt. Han sa till oss att lugna ner oss och gå och lägga oss. Det tog ett bra tag innan vi kunde somna igen.

Idag när vi vaknade hade Jakobs mamma och pappa kollat så att ingenting var stulet. Dom var lite oroliga för att dom kanske hade snott någonting i bilden för den stod olåst. Men ingenting var stulet. Dom hade bara dragit upp lite av jakobs mammas blommor. Jakobs pappa tror att dom kanske var ute efter att sno en cykel eller något.

Känslan av att ligga där livrädd och veta att det är någon som springer runt på gården och letar efternågonting. Den känslan var hemsk. Fy fan.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0