Pengaaar

Jag har jobbat som en galning nu på senaste tiden, därav den dåliga uppdateringen. Attans vad jag har jobbat, nästan varje dag denna veckan och sen ska jag jobba i morgon med. Gud jag kommer att bli rik, då ska jag köpa skor.

Eller det har jag redan gjort, men mer skor. <--------- fiin slutsats


VÄRLEND LYCKLIGASTE TJEJDenna skönhet stod och väntade på mej när jag kom hem ifrån dagens arbete.
Ska försöka hitta något ställe som säljer film, det rycktas om att det är rätt dyrt,
men det är det värt. Tänk vilka fina bilder jag kommer klicka!
Nu ska den bara få ett fint namn också, några förslag?
Jag har Torgny och Charlie sen förut undrabara skapelser.


.

sover vid elsa, återkommer i morgon

Åhus Beach Handboll Festival 2010 del 1

Gud nu har jag mycket som ska in på bloggen! Snygga spelare, roliga matcher, skitig lägenhet, kvällsflumm, tågsafari. Så det här kommer nog ta ett tag. Jag har haft så jäkla kul! Det går typ inte att beskriva i ord, vi har inte gjort med än att kolla på matcherna och varit i Kristianstad en sväng men vi har haft obotligt roligt. Matilda hittade sin mr.x, Figaro. Fanny och jag spanade mest för kul. Mycket fint fanns det att se på kan jag lova! Det får räcka med det här ionlägget för idag, men det kommer mer, jag lovar!

 

Puss hej

Åhus, Skåne

Bara så ni vet, jag ligger inte i koma en vecka framöver. Jag är bara i Åhus med Fanny och Matilda. Vi ska på beach handboll festival!! och det kommer bli så jäkla kul! Så bered er inte på någon jätte uppdatering.

Puss hej

Klasskväll

I går så var jag vid Mimmie, vi träffade "gamla" klassen. Vi hade jätte mysigt och åt gott. Vi gick senare ner till stranden och badade. Jag badade på riktigt, riktigt på riktigt för första gången i år och troligtvis den sista med... Sen så åkte jag med hem till Fanny, det var meningen att mamma skulle hämta mej, men hon hade gått och lagt sej. Så ja, jag blev kvar. Fanny och jag låg och uppskattade natten ett tag, sen gick vi in och läste bibeln, sug på den du!Puss hej

en trött moa + en webkamera

  PUSS PÅ ER


Tre dagar i ett

Nu har jag inte bloggat på ett tag, men det är ju sommar! Jag har insett att det är ute man ska vara och inte inne! Men nu tänkte jag berätta lite om vad som har hänt dom senaste dagarna.

I söndags så hade vi en riktigt mysig kväll hos Anette.
Vi är, Jag, Emmi, Elsa, Hanna, Frida, Anette och Adam.
Vi åt gott och fikade sent kan man säga..
Igår kvälls så kom härliga Emmi hit.
Vi lekte med löständer och spexade
Emmi om du blir sur nu, så ska du veta att bilderna ger mej ett gott skratt!
I kväll så åkte familjen till stranden
Vi grillade och tog ett kvällsdopp


Puss hej


Görgött

Varmare ute än inne

Grymt mycket flugor

Helmysig kväll igår

Helmysig kväll i kväll

Sommarfrukost, jordgubbar och mjölk

.

Elsa du och jag typ snart? okej? klart slut over and out

Tvättäkta glassarn


Glassigt värre
Jag sitter här och glassar i min überglassiga Salem tröja.
Snart så bär det av mot stranden där jag ska glassa ännu mera, i mina soliga glassbrollor.
Äh där blev det lite fel. Men det jag ville komma fram till är att jag är feta glassig idag.
Jag kanske ska ta mej en piggelin.

 

Puss hej heta grej


Poet åsna

jag dör
jag lever
jag glöder
jag ler

jag hoppar på stället

jag var död
jag är levande
jag var glödhet
jag är lycklig

jag hoppar på stället
Gotland gillar turister och medeltiden..

I gåt kvälls så blev det först en riktigt mysig picknick på malgårdsklint sen tornerspel på lojsta slott. MEd på resan var : Hela familjen Hansson, Mats och Lottie och Vilma , och EMMI BJÖRKMAN, senare anslöt sej också Ellen Genstrand.Snygg Emmi letar fårgla uppe i de blåååVilma världens sötaste och busiaste hund!Pappa och Mamma HanssonEtt måste fråm medeltiden, MMMMMH!Slåss till ni dör, eller tills sista man har fallitFredrik'75% HanssonPappa och MatsLottie och MammaMoa och AlvaDen snygga springarenMassor händer, mycket kärlekGrottmongo, gurkspade och naveludd

Puss hej


FETT

Nu blire picknick och efter det tornerspel på Lojsta slott.

  


Loppis e poppis

 

Har varit på loppis runda idag med mamma, hittade ett fint armband för en femma. Jag hittade också en jätte fin kamera, men köpte den inte. Kommer väl säkert ångra det.. Sen så åkte vi till keramikverkstaden där Emmi jobbar, för att säga hej och titta lite. Sen blev jag så jäkla arg när vi kom för sent till en loppisbod.. Jag har länge önskat mej en skrivmaskin och när vi kom dit så var det en jävel som precis skulle köpa en jätte fin svart gammal skrivmaskin, jäkla dåre kunde han inte ha sparat den till mej. Jaja tack mamma för en helmysig dag.

Puss hej


HEJ

jag lever och i morrn bär det av uppåt

Salem Al FakirLycklig flicka precis innan konsertenLycklig flicka två precis innan konsertenOch vem hade dom absolut bästa platserna? Rätt svart; Fanny och MoaMed fötterna på scenen och Salmen en meter famför levde vi livet


Så jäkla snygga skor, jag smälte lite!Hela bandet från vänser : gittarist, sångare, trummis och basistSöt fin ombytt SalemBiljett med en fin silvrig autograf i ena hörnet!


Imorgon

Den som väntar på något gott väntar aldrig förlänge, bilderna på salem kommer!!!

SALEM AL FAKIR, HERE WE COME!

Rubriker säger allt, åker in med bussen till staden för att se Salmen på Wisby strand! Insläpp vid 19.00 och konserten börjar klockan 20.30. Jag och Fanny ska ha så jäkla kul! Vi har inte dåliga platser heller, vi sitter på rad 1 plats 15 och 16.JAg vädrar armhålorna lite, för ikväll blir det hett!Puss hej


Fot

Vårdcentralenbesöket blev till smärtstillande och penicillin, för er som vill veta så blir det sakta men säkert bättre

RSS 2.0