Jag dör lite granna


Fulltupp.se

v 22

Måndag-
Möte med filmstudion

Tisdag- Genrep inför kristina från duvemåla, Körträning sista inför konserten, Konsert med kulturskolan i almendalen, fira Malin som går och blir en gammal tant

Onsdag- Premiär på kristina från duvemåla, kolla synen vid optikern

Torsdag- Fixa present till Elsa

Fredag- Inget speciellt än så länge

Lördag- Elsa drutten fyller 16 år

Söndag- Konsert med kören tror det är i Stånga kyrka

v23

Måndag-
Klä vagnen till avslutningen

Tisdag- Vår konsert, Sthlm

Onsdag- Filmvisningar

Torsdag- Filmvisningar

Fredag- Filmvisningar

Lördag- Filmvisningar

Söndag- Båten hem till ön

v24

Måndag-
Avslutningsmiddag

Tisdag- Skolavslutning, middag i ljugarn

Mammas dag

Nästa warfsholm och äta med familjen och fira mor, glöm inte bort din mor det är ju alla mammors dag.

  


Har precis kollat på eurovision song contest 2010

Tyckte jag att det var:

Bra                         eller                    Dåligt?
 

Hmmm...


Jag tyckte att det var:och just nu är jag:

 

så här trött, god nattPs.                                                                                       
Ett stort  (plus) att Alexander älskling Rybak vad med! Ds.


Idolbild

Tittade nyss igenom mailen och hittade en idolbild, inte varje dag man får en sån nej.

 Tack Kalle


FANNY GOES OLD

VAD ÄR DET FÖR EN DAG, VAD ÄR DET FÖR EN DAG, FÖR DET ÄR INGEN VANLIG DAG FÖR DET ÄR FANNYS FÖDELSEDAG HURRA HURRA HURRA,

ETT SEXTONFALDIGT LEVA FÖR FANNY , HON LEVE HIPP HIPP HURRA, HURRA, HURRA, HURRA, HURRA, HURRA, HURRA, HURRA, HURRA, HURRA, HURRA, HURRA, HURRA, HURRA, HURRA, HURRA, HURRA, HURRA, HURRA, HURRA, HURRA. BLEV NÅGRA EXTRA IFALL JAG AV NÅGON KONSTIG ANLEDNING SKULLE GLÖMMA HURRA FÖR DEJ DOM NÄRMASTE ÅREN (chansen är väldigt liten, men ifall jag av någon mystisk anledning skulle bli uppäten av en grizlybjörn..)

GRATTIS MY OLD LADY, JAG ÄR SNRT IFATT DEJ. PUSS!

NÅGRA GOA BILDER FRÅN VÅR TID TILLSAMMANS:

JAG ÄLSKAR DEJ!


Fanny fyller år i morgon..

hm...

Detta har jag hunnit med i dag:

haft konsert och det gick bra

tittat på trummisen lite i smyg

skrattat för mej själv

skrattat med saga

tagit fel buss och hamnat i skogen

klippt gräset

fått mina kläder som jag beställt från h&m

ätit en äcklig vårrulle

tittat på förlossningsakuten

blivit tröttGod Natt

Fin disney musik flödar ut ut mina högtalare.

Michael Jackson konsert idag för skolan, i morgon blir det för slite.

Black sheep i kväll, BRA film. Skrattade fett mycket.

Är trött som sten, enda botemedlet: gåt och lägga mej och det ska jag göra. NU

God Natt


Ny klänning

Har precis kommit hem , har varit på Hemsegården. Isak (!!) var där, han skulle visa oss hur kanonen som vi ska visa film på i morgon fungerar. Det var inte så jätte knöligt så jag tror att det kommer att gå bra. Såg också början på filmen vi ska visa, black sheap. Jag vet inte riktigt om jag vågar se den, den verkar lite äcklig. Men det är väl det skräckfilmer ska vara..

Nu vid 6 åker jag tillbaka upp på Hemsegården för då ska vi ha elevkväll där med kulturskolan. Måste ännu komma ihår att skriva ut lite texter. Jag ska sjunga hold the line och your'e not alone. Lycka till till mej.

När jag kom hem nu såg låg det ett paket på bordet och väntade på mej. Det var klänningen jag vann på tradera för några dagar sen. Den är orange och kommer att vara skit snygg till ett par bruna ben och gladiatorsandaler.

Alva har klänningen på sej eftersom att hon gillar att prova mina kläder. Men den var lite för stor för henne, tur för mej för då kanske jag kan få den i fred.

Puss hej

Fina systarar, Bästa Hadda & Faffa + Pizza

 
.Pizza on the beach, let's go!


Party vid Emmi

Party vid Emmi i går kvälls, FETT kul. VI sjöng sing star som några gudar och ci åt tacos och kletkaka. MUM;MAPuss hej

Uppladdad på begäran av Tobie NorrbyFaktist rätt kul, eller störd i alla fall.

Puss hej

Sudret on the hugg dag 2Tidigt på morgonen bär det av mot nya äventyrHemma trakternaSötisarnaInne på stockholms universitets bibliotekI en jätte stor sal på stockholms universitet var typ tall trä, bläähThe mat every dag, good foodI väntan på att få kolla runt på KTH (kungliga tekniska högskolan)KTHEn jätte liten del av KTHs byggnader. Området var ju jäkla fläskigt som helstSnygg kille i taklet, snoppen ser ut som en morot och två potatisar konstaterade viThe cool brat boy from uppsala (vi nämner inga namn, tur de för jag minns inte vad han heter)The cool girl from.. äh jag vet inte hon visade oss runtKTHs bibliotek, fett cooooltNågra av dator salarna "Merry, Pippin, Frodo, Bilbo och Sam"Efter en hård och lång dag slappnade vi av inne på beyond retroJag vet att jag sagt det förut med det tåls att säga igen. VI TRÄFFADE CALLEJag och fina tjejenFina tjejen (en annan lixom, asså)The mysgäng på båtenI have three alternavies to you, go to the körkoNär vi kom hem till visby så var oskarshamns folket ännu kvar så vi fick vänta fett länge på våra väskor..

Det var alla trevliga bilder från resan. I alla fall dom jag tänker visa.

Puss hej

.

"Jag blir så glad av att se mej i spegeln, för jag ser alltid lika snygg ut"


Gatukonst

Gud nu blev jag jätte sugen på att ta kort! Fick värsta infallet när jag såg en massa gatukonst. Gatukonst är något av det finaste som finns, håller ni inte med mej? Det piggar upp dom annars så tråkiga gatorna, tänk att en liten grej eller detalj kan göra en dag helt underbar! Det är nästan så att jag trippart på tårna så glad blir jag när jag tänker på alla kreaktiva människor ute i värlen. Jag önskar att jag var en sån där grymt kreaktiv person, för jag får bara vissa infall ibland och känner jätte starkt för någonting en stund. Men efter ett tag tröttnar jag. Tråkigt det där. Men som sagt, mitt hjärta slår lite extra för alla underbara människor med fin fantasi.Puss hej


Jon Sindenius min största och finaste idol någonsin, jag älskar dej 


Sudret on the hugg dag 1Tidigt på morgonen,  smocka full buss... eller inteGlada resenärer, höhöFrukost on the båt, elsa med sin slabb skabetti och kytfärssåsEn del var trötta..... och somnadeBarn bion ftw!Tusen bilder och alla lika fina, vackra MatildaTobie roade sej med att se på avatar, undrar varför.. hmmSöt Tobie på pendelnKollade in konstfack!Coola killen Janne (?) som visade oss runt, jennies bästa homieSöt nör ElsieFint stort huve, ohlalaFrågan jag alltid ställer mej självLapplisaJohnny Depp?Fin fintDagens sista bild, grölt

Puss hej

Sudret on the hugg

Gud nu har jag inte skrivit på hur länge som helst! och anledningen till det är att jag tilsammans med min klass har vatir på sudret on the hugg! Det är som en slags studierasa alla nior åker på för att kolla runt på olika högskolor. Jag var på konstfack, stockholms universitet och KTH. Vi hade super kul och med min kamera knäpptes det över 800 bilder så jag tänkte faktist att bilderna får komma lite efter hand. Men höjdpungten på hela resan var att jag, Fanny, Matilda, Elsa och Tobie träffade calle från idol inne på beyond retro. Så jäkla söt kille! självklart fick vi ta bilder och autografer.

Puss hej

Bra låt


Något måste det betyda?

Gud jag måste berätta om en sak som hände helgen när vi var i stockholm på årsmötet. Jag, Elsa och Anette var ute och gick, vi skulle hitta vandrarhemmet Elsa och jag bott på när vi var på klassresa. När vi var på väg hem så skulle jag ta upp mobilen och kolla hur mycket klockan var, den var 23.23. Jag säger högt vad klockan är och då pekar anette upp över dörren vi står utanför och säger "vi står utanför nummer 23". Efter en liten stund kommer jag på att jag fyller år den 23:de. Det måste ju betyda någonting?

FETT

Puss hej


Almost Famous

Kom och se på film i kväll mina kära vänner! Klockan 19.00 på Hemsegården. I kväll visar vi Almost famous. Den handlar om:

I denna film följer vi William Miller, ett 15 årigt underbarn i San Diego som har musik som sitt stora intresse och skriver recensioner i musiktidningen Cream. När den legendariska tidningen Rolling Stone erbjuder William att skriva en artikel för dem, beslutar han sig för att följa det än så länge relativt okända rockbandet Stillwater på turné för att skriva om både resan och gruppens försök att nå större framgångar och intervjua gruppens sångare Russel Hammond. Med i bussen följer även ”The Band-Aids” dom är ett gäng tjejer. Penny Lane är en av dom och hon anser sig vara Stillwaters största fan.

Tisdagarna där efter visar vi Hata Göteborg (11/5), Fish Tank (18/5) och Black Sheep (25/5).

Det kostar 100 kr för alla fyra filmerna och 70 kr för två filmer. Biljetterna går att köpa på plats eller på Hemse bibliotek.
Kolla även in våran hemsida: http://hemsefilmstudio.se/ungdomsfilmstudio

Puss hej


Maris Café

Har inte berättat det, men i Fredags så var vi inne med filmstudion på Maris Café. Vi berättade lite om våra filmvisningar i maj och vilka vi är. Det var jätte roligt men rätt nervöst.Puss hej

Valborg

Ja igår var det valborg och jag såg inte en enda eld eller var på en enda fyllefest. Nej jag var hemma hela kvällen. Fanny kom hit vid tre tiden då gjorde vi pizza deg sen gick vi ut för att leta vampyrer. Vi hittade faktist två stycken. Det bara kryllar av dom här i Levide.. Sen så kom Elsa och vi tittade på film. Bland annat "låt den rätte komma in" och "she's the man". Vi stannade uppe in på sena natten och hade jätte trevligt. 

Puss hej

RSS 2.0