Förändring

Jag är så jäkla sugen på en förändring. Det behöver inte vara någon jätte stor genomtänkt förändring, jag vill bara att det ska hända någonting. Någonting som kommer förändra saker och ting, något som jag gör eller någont som någon annan gör. Bara det blir lite förändring, det behövs förändring!


Ut å rest

Nu jäklar har nästintill halva lovet gått och jag har bara vare ute och rest! Har inte sovit hemma en enda natt. Men nu tänkte jag dra igenom mina resans dagar i lite bilder. Så håll i er!

Söderhamn med Hanna 22-23

Upplands väsby med familjen 23-25
Uppsala vid Emmi 25-27

Biblioteket @ emmis skola Guc

Jag lever, tänkte att det var två ord ni behövde höra. Jag kommer hem i morgon natt och då blir det uppdatering så det dånar om det. puss på er

Ut å rese

Nu jäklar lämnar jag ön, kommer att vara borta några dagar så snälla ni sakna mej inte för mycket! Till er gotlänningar ha ett fint lov!

Hemse ungdomsfilmstudio anordar en myskväll!

Nu är vi igång igen, "hur, vad, när, va"- tänker ni säkert,  jag ska berätta för er.

Vi kommer visa filmerna Dear John och Flickan från ovan Lördagen den 6 November på hemsegården (biografen i Hemse) med start klockan 19.00. Vi kommer att bjuda alla på varm choklad och popcorn! Det kostar ynka 70 kronor! blir man inte helt till sej? Så skriv upp det i almenackan och dra med alla mysiga människor ni kan hitta, så ses vi!

Om ni har frågor är det bara att maila ungdomsfilmstudio@hemsefilmstudio.seEn känsla

Jag känner en underbar känsla som sprider sej genom hela min kropp. Jag känner känslan gång, på gång, på gång och det blir bara bättre. Jag är så lycklig och glad. Tack för att ni finns underbara människor. Tack för att ni med eran blotta närvaro fyller mej med denna glädje. Jag ville bara säga tack, ta åt er! Alla som känner sig träffade


DreadsJag har sedan urminnes tider velat skaffa dreads, men jag har aldrig vågat. Rädd för att det inte ska bli bra, rädd för att jag inte ska passa i det och rädd för att jag skulle bli någon annan än mej själv. Men nu har jag nästan bestämt mej för att det ska bli av, jag ska skaffa dreads. Men jag har inte bestämt när, jag behöver lite tid att tänka igenom det här. Jag är så jätterädd för att det inte ska bli som jag har tänkt mej och tänk ifall det blir skabbigt? Jag har bestämt mej för att jag ska göra det på salong iallafall, har tittat runt lite på nätet och hittat en salong som verkar schysst. Nu gäller det bara att jag ska vänja mej vid tanken.


@ Jakobs place

Jakob älsklingen min är äntligen hemma igen och gissa om jag är glad! Har ätit mat här ikväll med hans familj och ska sova här ikväll. Sen så har vi börjat ändra om lite här på min blogg. Eller Jakob ändrar om, jag säger till hur jag vill ha det. Fin deal tycker jag. Nej men har börjar fixa lite med designen och nästa vecka kommer det säkerligen att komma upp en ny header också. Så där har ni något att se fram emot! Lite ovant bara, nu kan jag ladda upp mycket större bilder och videor, så det blir väl till att vänja sig vid det. Aja, nu ska jag var alite social mot älsklingen.

Puss hej

kvällshumor
Finfint


Alla behöver vi värme

Ett leende, en fin komentar, en blick, en komplimang det värmer ett hjärta. Det värmer mitt hjärta.


Kom hem ditt as!


Jag saknar ju dej!

Spela sjung 2010

Jag hittar inte laddaren till kameran någon stans, jag tänkte ju lägga in massa fina bilder från lägret i helgen! Men det får blir senare i veckan, när jag letat reda på laddaren.

spela sjung lägret var helt underbart! Har varit med som deltagare i 8-9 år men i år var första året jag var med som ledare. Jag, Sara och Madde var ledare för tonåringarna, vi fixade frukost också. Det var precis lika kul som övriga år och stämningen var så jäkla underbar. Jag älskar spela sjung!


.

Spela sjung, here i come!


Sjuk.

Jag tror att jag börjar bli sjuk, sådär höst sjuk. Jag är snorig, trött, har ont i huvet och är allmänt hängig. Somnade idag på Tobies soffa en sak kan jag säga er: den är inte skön! och sen så spelade han och Elsa tv spel och lät rätt mycket.. Så det förundrade mej verkligen att jag somnade, det måste ju vara ett tecken på att jag börjar blir sjuk.

Ett annt tecken på att jag börjar bli sjuk är kanske att farbror Frej och hans anhängare kommer på besök:


538

Var på tjejkväll hemma vid Antonia igår. Det var jätte mysigt och roligt att vi blev så många! Det var skönt att lära känna alla lite bättre, så att man kunde skippa alla förutfattade meningar. Helt underbart!BTW detta är mitt 538 inlägg!


Blondie

Nu är jag nästan jätte blond -igen, och jag gillare! Måste bara klippa av luggen lite, tycker att det är så jobbigt när den bara hänger ner och myckar stryk med glasögonen. Men ljust hår och kort lugg skulle jag bli riktigt glad.

Det är helt stört hur mycket jag har färgat håret och bytt frisyr, kom jag att tänka på nu. Titta bara på det här inlägget: här är det. Helt galet!

Känner ni till denna skönhet:
Moa och Emmi


''
den som väntar på något gott...

i morgon, då jäklar ska ni få ett inlägg! eller förlåt mej, senare idag.

RSS 2.0