bakom varje fasad finns en personlighet

och jag ska hitta din

Vi säger hej till våren


Nu är sommaren påväg på riktigt! Så därför bestämde jag mej för att lägga i lite ljusa slingor i håret. Så jag känner mej riktigt redo för sommaren!

En vecka fylld med film

Har spelat in film måndag, tisdag och idag har det varit redigering på schemat. Jag, Hanna, Josefine och Linda håller på att göra en kortfilm på 5-15 minuter. Filmen handlar om Marie Falk som påstår sej vara en proffisionell stalker. Så Josefine, som spelar Marie har igår fått förfölja vilt främmande människor på stan. Det var spännande och kul! Så i morgon satsar vi på att färdigställa filmen!

Maries Största förebild är James Bond


Det här är grej

JAO

Jag är bara moa

Jag har så mycket jag vill hinna med och vara delaktig i, jag vill ställa upp och vara den som tar ansvar. Jag kanske vill det lite för mycket. Så att jag ibland glömmer bort att jag inte är mer än människa. Jag kan inte vara med på allt eller ställa upp överallt, det måste jag inse. Vilket är väldigt svårt, jag vill ju så gärna. Men jag vill inte heller välja bort något eller svika någon. Jag skulle vilja att det fanns några till av mej, så jag jag kunde göra det jag vill. Men jag är bara jag

.

Ingen Thomas Di leva igår, jätte kul vekligen. FYYY FAAN!

RSS 2.0