Blåbär och kexchoklad?

Igår testade Jag, Viktor och Klara Kexchoklad med blåbärssmak. Jag trodde att det skulle vara mycket äckligare än vad det var. Men vi kom fram till att det inte var någon riktig höjdare och att vi inte skulle rekomendera folk att testa.

Hjälp mej

Jag tänker inte börja med att berätta vilken dålig bloggare jag är. För jag tror att det har märkts rätt väl.. Men nu ska jag försöka skärpa mej, men när jag säger att jag ska skärpa mej brukar jag bara bli ännu dåligare på att uppdatera. Aja får se hur det går. Jag behöver iallafall lite peppande, för jag finner ingen större glädje i att blogga. Några värmande kommentarer kanske skulle få mej att gå igång igen..
Och ifall det är mågot speciellt ni vill att jag ska blogga om, säg till! Så kanske jag får lite inspiration!
och snart blir det Åhus!

Vårvacker

För någon dag sen så såg jag en bild på en väldigt fin tjej. Hon var klädd i pastellfärgade kläder och hade ett stort leende. Det bara skrek vår om bilden. En detalj jag fastnade väldigt mycket för var hennes nagellack. Det var gult, inte sådär skrikigt gult utan lite mera senapsgult. Jag blev lite kär, det var så himla fint! Jag ska så snart som möjligt inhandla ett sånt, så jag också kan känna mej lite vår-vacker.

Jag har världens finaste pojkvän och han ser ut lite sisåhär:Biljetter bokade

Snart är jag hos dej, och jag skulle egentligen vilja stanna för alltid

För din skull

Nu uppdaterar jag bara för att en an värlens finaste människor bad mej göra det. Nu har du något nytt att läsa, klämmigt va? och allt handlar om dej. Jag saknar högstadietiderna, alla våra knasiga påhitt och våra alla långa fikatunder! Ibland vill man att tiden inte ska gå så snabbt
jag äslar dej

mest för min egen skull

http://unicornhurricane.tumblr.com/
http://jfr.webb.se/

Fit for fight!

Sitter i min och Jakobs lägenhet nu! Jag "flyttade" in igår, jag tog bara med mej kläder och det viktigaste. Så jag ska hem idag efter skolan och hämta mer grejer. Jag och Jakob tänkte även starta en blogg, där vi ska skriva om vårat liv i lägenheten. Visst låter det spännande? Aja jag ska snart ta och pillra mej till skolan. Börjar vid tio idag, GUTT.

RSS 2.0