Jag har adopterat en liten ful sak

Visst är den vacker?

Stjärnor, vackra stjärnor

Ikväll var jag ute och gick en stund med Jakob, han skulle hem så jag följde honom halva vägen. När jag och Jakob kramat varandra hej då och gick åt varsitt håll så insåg jag att det var väldigt stjärnklart. Jag släckte ficklampan, stod stilla och bara tittade upp på stjärnorna. Helt fantastiskt vackert var det, och det var helt stilla det blåste inte ett dugg. Luften var så kall att det isade långt upp i näshålorna när man drog ett djupt andetag. Jag gick sakta hemåt och lyssnade på tystnaden, ibland älskar jag verkligen att bo ute på landet. När jag kom hem la jag mig på rygg i snön och tittade upp i himlavalvet, på alla tusentals miljarder stjärnor. Jag tror jag såg ett stjärnfall, men jag är inte helt säker. Det kan ha varit inbillning också, vem vet..

Kan man annat än att älska tradera?

(Bilder tagna från tradera)

I väntan på..

Jag väntar och väntar och väntar men i morgon hoppas jag verkligen på att min glee box kommer. Jag beställde den ifrån cdon i torsdags så jag tycker att den borde komma i morgon. Sen jäklar blir det glee-maraton med Jakob! Vi tänkte även bjuda in Nora. Åh vi kommer känna oss så barnsligt nördiga. Senast igår dansade vi fint och fjolligt till single ladies med Kurt. Så vackert det var.

Jag har fått en ny inneboende...


Nytt

Alva min kära syster har förnyat min header. Tack så jätte mycket! Jag var väldigt trött på min gamla och funderar egentligen på något snyggare med bilder, men jag tycker att det här funkar så länge. Rätt jag faktiskt, simpel och fin.
Jag har också kommit fram till att jag är en rätt dålig bloggare, men jag ska verkligen försöka bättra mej. och då säger jag att jag ska försöka, vilket menas med att jag inte kan lova någonting.
I söndags var vi och grillade korv i en strandbod vid havet, då såg jag och Alva ut lite såhär

Är vid Jakob
Moa och Jakob

First aid kit

Underbara tjejer med helt magisk musik
Tänkte egentligen lägga in låten

Jagadamba

men inget ville som jag, så jag slänger in en länk så får ni lyssna
http://www.youtube.com/watch?v=TlYOl0_F7lsGLAD

jag är glad, så jäkla glad. och jag har faktiskt ett liv utanför facebook

Min nyår

Jakob's bilderåh hej ja

har suttit och bara tittat på det här inlägget ett bra tag nu och kommit på att jag är en jäkligt dålig bloggare. Men håll ut när skolan börjar ska jag ta tag i bloggen på riktigt igen.

RSS 2.0